Reflexologie

Reflexzonetherapie is een natuurgeneeswijze die al duizenden jaren geleden door de Egyptenaren en Indianen werd toegepast.

Reflexzonetherapie gaat uit van het principe dat op handen en voeten gebieden (reflexzones) liggen die corresponderen met de organen, klieren en andere delen van het lichaam.

Blokkades in het lichaam kunnen door deze zones te masseren opgeheven worden, zodat het lichaam weer in balans kan komen. Door deze behandeling wordt het zelf genezende vermogen van het lichaam geactiveerd.

Een behandeling van voetreflexmassage zorgt voor:

- Ontspanning en een relaxed gevoel
- Betere doorbloeding van het lichaam
- Verlichting van stress en spanning
- Opheffen van blokkades in het zenuwstelsel
- Stimulering van de eigen geneeskracht
- Het voorkomen van ziekten

Massages (enkel voor vrouwen)

Chinese nek-, hoofd- en schouder-, rugmassage of volledige lichaamsmassage

Deze massages zorgen voor het volledig losmaken van de nek en het hoofd via accupunctuurpunten in het lichaam. Stress zet zich namelijk vaak rond de ruggenwervels, nek, schouders en hoofd. Deze ontspannende massages kunnen deze stress doen verlichten, met een diepe relaxatie als gevolg. U kan ook kiezen voor een volledige lichaamsmassage. Tijdens deze ontspannende massage word je van kop tot teen gemasseerd met heerlijke essentiële oliën, die inwerken op je lichaam en geest en u als herboren doen voelen.


Energetische massage

Deze massage kan alle lichamelijke blokkades los maken ten gevolge van burn outs, stress, vermoeidheid … Hiervoor maak ik gebruik van holistische methodes die een positieve invloed hebben op het autonoom zenuwstelsel, spieren en gewrichten, bloedcirculatie, bloedsomloop, bloedsuikerspiegel, bloeddruk en geeft mensen terug energie bij burn outs of andere. Deze massage helpt ook tegen slaapproblemen, stress respons, hormonale storingen, storingen in het spijsverteringsstelsel en vermoeidheid.

Gezonde Voeding

Een sessie om gezond te eten is altijd interessant!
Even aankaarten welke grondbehoeften uw lichaam mist, en wat het kan gebruiken.
Kijken waar het beter kan en waar het al juist zit.
Een goeie basisvoeding helpt voor uw volledige lichaam.Adres
Voetreflexologie Gent
Galglaan 107
9000 Gent
Oost-Vlaanderen


Contact
Alberta Callebaut
info@voetreflexologie-gent.be
0477/28 67 69

Deel deze pagina!

This website was designed with Mobirise